Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar konulevi yüz farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte böyle durumlar izin özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yönlü fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Mono blok cisim dokuması grup sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu menfi koşulların sair katlara Yangın Çıkış Kapısı geçişini çelmek veya mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip mualla birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını sağlar.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdivenleri gestaltlırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma açık binalarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm yaygınliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page